truck

Gratis persoonlijke bezorging

professional advice

Professioneel advies

Proefplaatsing

Proefplaatsing

Advies nodig? Bel: 0113-450 505

Koffiemachines

Volautomatische koffiemachines voor bedrijven - verscheidenheid aan dranken voor medewerkers en klanten​

De redenen voor perfect koffiegenot in het bedrijf zijn verschillend – van de motivatie van de medewerkers tot de verzorging van klanten en bezoekers óf voor de wederverkoop. Wat voor reden u ook heeft om een professionele volautomatische koffiemachine aan te schaffen, samen vinden we het juiste apparaat voor uw wensen. Geniet van espresso, latte macchiato, cappuccino en vele andere speciale dranken.

Koffiemachine huren of kopen

Een volautomatische koffiemachine voor uw kantoor of bedrijf moet perfect zijn afgestemd op uw wensen. Dit geldt ook voor de financiering. U kunt dus zelf beslissen of u uw volautomatische koffiemachine wilt huren of kopen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden voor de aanvulling van uw persoonlijke koffievoorraad. Zo kunnen klanten en medewerkers op elk moment met één druk op de knop genieten van aromatische warme dranken.

Haal het beste uit het moment en geniet van een heerlijke koffie.

Duurzame automaten

Automaten gebruiken nu eenmaal stroom en worden vervaardigd van verschillende materialen. Er wordt goed gelet op het gebruik van duurzame materialen en vrijwel alle machines uit ons assortiment hebben een energiespaarstand en zijn gekwalificeerd met het A+ of zelfs A++ energielabel.

Top 4 meest gekozen automaten

Shopping cart
SKU: 700269
Shopping cart
Shopping cart
SKU: 700514
Checkmark Close Warning Close

Vul nu onderstaand formulier in en ontvang per ommegaande een offerte.