truck

Gratis persoonlijke bezorging

professional advice

Professioneel advies

Proefplaatsing

Proefplaatsing

Advies nodig? Bel: 0113-450 505

Service

Betrouwbaarheid door kwaliteit!

Ook al biedt elke dag nieuwe uitdagingen, op één ding kun je altijd rekenen: je heerlijke kop koffie, een vers glas water of een soep voor tussendoor. En als deze zekerheid er tenminste is dankzij onze service voor uw koffie-, water- en soepdispensers, kunt u ook op een ontspannen manier de andere speerpunten van de dag tegemoet treden. Onze bekende betrouwbaarheid borgen we op drie manieren:

  • Betrouwbaarheid door kwaliteit;

Onze apparaten zijn onderhoudsarm en ontworpen voor probleemloos continu gebruik.

  • Betrouwbaar door bereikbaarheid;

U kunt ons bereiken via een directe telefonische verbinding, zonder keuzemenu. U hoeft ook uw debiteurennummer niet bij de hand te hebben, we kennen u. Onze contactpersoon en servicetechnici biedende snelst mogelijke antwoorden op alle vragen.

  • Betrouwbaar door service op locatie!

Mochten er zicht toch complicaties voordoen, dan zijn onze vaste servicemonteurs in een mum van tijd bij u. Indien er geen koffie beschikbaar is dan is het onze doelstelling om dezelfde dag de servicemonteur bij u te hebben. In 90% van de gevallen is deze er al binnen 4 uur na melding.

Onze servicebelofte voor uw machine

We weten het als geen ander: vooral in de huidige zakenwereld is tijd geld en een defecte koffiemachine is een noodgeval dat moet worden vermeden of zo snel mogelijk moet worden verholpen. Hier scoren wij met onze service voor koffiemachines en andere automaten: Wij lossen de problemen het liefste nog dezelfde dag op en meer dan 90% van alle problemen lossen we binnen 4 uur op! Hoe het werkt? Heel makkelijk:

  • Wij garanderen competente contactpersonen en razendsnelle afhandeling van elke aanvraag (geen callcenter).
  • Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en machines;
  • We hebben vaste servicemonteurs in eigen dienst, die elk toestel van binnen en van buiten kennen.

Een nieuwe koffieautomaat, hoe zit het met de schoonmaak?

Een nieuwe koffieautomaat is altijd een feestelijk moment want vaak betekent het ook een betere koffie op het werk. Iedereen is daar enthousiast over.

Een nieuwe koffieautomaat betekent niet alleen andere koffie maar ook een andere wijze van schoonmaken. Vooral als voorheen instant of freshbrew koffie gedronken werd en de overstap naar verse bonen gemaakt wordt is het handig om hier duidelijke instructie over te krijgen. Daarom besteden onze installatiemonteurs extra tijd aan de schoonmaakuitleg. Bovendien overhandigen wij bij iedere installatie een samenvatting van de werkzaamheden, als geheugensteuntje.

Met de nieuwste generatie mixers die nu in onze machines verwerkt zijn is het reinigen en terugplaatsen van mixers enorm eenvoudig te realiseren.
Checkmark Close Warning Close