truck

Gratis persoonlijke bezorging

professional advice

Professioneel advies

Proefplaatsing

Proefplaatsing

Advies nodig? Bel: 0113-450 505

Watermachines voor bedrijven - uw eindeloze bron voor tevreden klanten en energieke medewerkers

Wie veel drinkt, is geconcentreerder, efficiënter en simpelweg in een beter humeur. Moderne waterdispensers met vaste wateraansluiting zorgen voor heerlijk water voor elk en ze bevorderen een gezonde drinkgewoonte op kantoor. Of het nu stil, sprankelend, gekoeld of ambient is – deze heerlijke verfrissing is slechts een druk op de knop verwijderd dankzij de waterdispenser voor kantoren.

Waterdispenser koop of huur

Onze waterdispensers zijn speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen en bijzondere uitdagingen in het bedrijfsleven.

De voordelen van een waterdispenser voor kantoren en bedrijven liggen voor de hand: dankzij het tijdloze design, vaste wateraansluiting, moderne filter- en waterbehandelingstechniek en uitgebreide ondersteuning geniet je glas voor glas van een bron van pure verfrissing die nooit opdroogt.

En het beste van alles: bepaal zelf of u uw waterdispenser voor op kantoor wilt kopen of huren. Extra modules en onderkasten en een optioneel servicecontract maken van elke waterdispenser een verfrissing.

Heerlijk fris water mét of zonder bubbels en tot 10 gebruikers of tot 25 gebruikers.
Gegarandeerd voordelig en duurzaam

Dankzij het voortreffelijke drinkwater dat in Nederland via de waterleiding wordt aangevoerd is het meer dan logisch om dit als bron te gebruiken voor een heerlijk fris en zuiver glas water. Transport van water over de weg in flessen of bidons is echt niet nodig en niet goed voor het milieu. De waterkoelers van De Koffieboer zijn de meest duurzame waterkoelers vanwege het gebruik van  natuurlijk koeling gas (R290). Hiermee is het de eerste waterkoeler die dit gas gebruikt en daarmee heeft het ZERO impact op de global warming.

Onze waterkoelers zuiveren het water nog net iets verder dan het drinkwater uit de kraan en koelen vervolgens het water tot circa 5 graden. Wil je liever water van kamertemperatuur of water met een bubbeltje? Geen probleem, wij bieden meerdere modules en mogelijkheden aan.

En het beste van alles: op de lange termijn zijn watermachines op de vaste wateraansluiting gegarandeerd de goedkoopste, meest praktische en meest hygiënische oplossing voor uw drinkwater.

Druppl voor Druppl

Voor onze waterkoelers van De Koffieboer geldt bij huur: voor iedere druppel die u ermee tapt, vloeien er letterlijk tien naar een ontwikkelingsland. Letterlijk! Vandaar: Druppl voor Druppl.

Samen met Water for Life heeft De Koffieboer als doelstelling: het verzorgen van toegankelijk drinkwater en hygiënische sanitaire voorzieningen op scholen om zodoende het verschil te maken. En dat lukt! Met de huur van een waterkoeler van De Koffieboer draagt u daar bijna ongemerkt aan bij. Met iedere druppel die u tapt. Zo simpel!

Druppl voor Druppl werkt samen met Water for Life
Checkmark Close Warning Close